Aluminiumpartier/Automatiker

AUTOMATIKER FÖR SLAGDÖRR OCH SKJUTPARTIER

om_oss_02Vi är återförsäljare av slag och skjutdörrsautomatiker av typ Entrematic. Till fasta priser tar vi hand om montage & service av dina automatiker.

EM PSW250 är en av de mest kraftfulla, säkra och flexibla dörröppnarna på marknaden. Slimmad design, låg ljudnivå, hög prestanda och ett brett sortiment av tillbehör som ger bekvämlighet, trygghet och säkerhet gör EM PSW250 till det idealiska valet för de flesta tillämpningar, t.ex. inom sjukvård, handel och i offentliga byggnader.

EMSL dessa automatiker har ett välrenommerat rykte om användarvänlighet och robusthet, mycket tack vare det låga underhållsbehovet, vilket ger en problemfri investering som fungerar i många olika klimat och trafikmiljöer. EMSL/EMSL T kan integreras som en del av EM Entrematics profildörrsystem EMPS, men kan även anpassas till ett brett urval dörrar och kundspecifika krav.

om_oss_03

Kolla gärna igenom broschyrerna nedan på Entrematics modeller vi jobbar med!

RULLJALUSIER

Stäng ute ovälkomnande gäster när butiken är stängd. Vi levererar galler i de mått och säkerhetsklasser du önskar!

ENTRÉ & DÖRRPARTIER

om_oss_01Vi levererar och monterar metall och aluminimumpartier.
Vi på Glas & BYgg AB har lång erfarenhet inom detta området.
Har du ett projekt så tar vi hand om glas- och metalldelen där vi har mycket goda kontakter med tillverkare och beslagsleverantörer för bästa pris. Så kolla alltid med oss!

  • FASADER
  • ENTRÉPARTIER
  • BRAND
  • FÖNSTER