Inglasningar

Vi kan leverera en kvalitétsinglasning till ett bra pris. Isolerad eller Oisolerad. Har du ingen altan så hjälper vi dig att bygga den. Vi ritar och bygger ut efter dina önskemål. Så innan du bestämmer dig, kolla alltid med oss först!

Det oisolerade (Ventana 20) passar perfekt för dig som vill tjuvstarta våren och förlänga sommaren. En prisvärd produkt med hög kvalité. Vi kan även erbjuda dig isolerade skjut/vikpartier för ditt året runt uterum eller vinterträdgård.

Vi glasar även in din Balkong för dig i Bostadsrätt.

Vi har måttanpassade partier för att de ska passa just dig, där du även kan välja om du vill ha med eller utan spröjs eller vilken höjd den ska sitta på. Du kan även välja på klarglas, rökfärgat glas, bronsfärgat glas, solskyddsglas eller energiglas. Lås finns även som tillval. Har du någon igen idé på vad du vill ha så är det bara att prata med oss.

Vill du ha hjälp eller rådfrågning, tveka inte kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig med idéer och måttning till din offert.

VENTANA system 20 är ett profilsystem i strängpressad aluminium som lagerförs i natureloxerat utförande samt i vit pulverlack. Andra färger kan fås mot beställning. Varje detalj i systemet är noga utvald, vilket garanterar lång livslängd.

Fönster och dörrar rullar lätt på nylonhjul med rostfria kullager. Rälsprofilerna som fönster och dörrar rullar på, finns med två, tre eller fyra spår. Det är därför möjligt att bygga upp till åtta motgående dörrar på ett parti.

INGLASNINGARAluminiumprofilerna levereras med dubbla tätningar av borstlist både mot rälsprofilen uppe och nere men också mellan fönster och dörrar, vilket förhindrar drag, ljud och vibrationer. Handtaget följer fönstrets eller dörrens hela höjd. Det innebär stabila dörrar som enkelt går att öppna, både utifrån och inifrån. Inga eftermonterade lösa handtag!

Förutom skjutbara fönster och dörrar kan fasta partier tillverkas i valfria vinklar, vilket gör systemet komplett.VENTANAs inglasningssystem monteras med olika typer och tjocklek av glas. Enkelglas, härdat glas eller energiglas, fyra till sex millimeter tjockt, monteras med gummilist. Isolerglas kan monteras i systemet, då toppförseglas isolerglaset med silikon.