top of page
JS2.jpg

Aktiebolaget Glas & Bygg är grundat av Simon Ekengren och Andreas Forsman

Vi utgår från Borlänge men har stora delar av Sverige som arbetsplats. Varför vi kan vara billigare än våra konkurenter beror på att vi har valt att inte dra på oss några onödiga kostnader, men det påverkar absolut inte kvalitén i det vi gör. Vi har noggrant valt ut det företag och produkter vi vill jobba med!

Allt för att våra kunder ska få det bästa resultatet!

Vår Styrka är kvalitet

- ur ett helhetsperspektiv

Glas & Bygg AB består av tre företag i ett. Glas, Bygg och metall med spetskompetens i varje avdelning. Detta leder till en ökad trygghet för dig som kund. Med vår breda affärsverksamhet hjälper vi dig från start till mål och minimerar risken att problem uppstår i ett senare skede. Med tre branscher i ett har vi tre arbetsledare som alla har totalansvar för samtliga projekt. Detta ger full transparens för dig som kund - vi är bara ett telefonsamtal bort!

Vi på Glas & Bygg AB är stolta över hur vi lyckas tillgodose våra kunders krav och önskemål. Vi hjälper dig gärna att utveckla din dörm utifrån våra erfarenheter och kunskaper. Våra fina rekommendationer är ett kvitto på att du kan räkna med ett trevligt kundbemötande med bra dialog från start till mål.

För oss är kvaliteten alltid fokus. Detta gäller såväl utfört arbete som i hur vi ser på expandering i bolaget framöver. Vi vill växa i takt med marknaden och alltid säkerställa att våra kunder är nöjda. Kvaliteten syns framför allt i vårt arbetsteam. Vi består av tolv kompetenta medarbetare som alla vill åt samma håll och som göre det lilla extra för kunden.

Teamet

JS10_edited.jpg

Simon Ekengren

VD

EKONOMI

INGLASNINGAR

0243 - 20 63 51

Styrelseledamot och VD för Glas & Bygg AB.

 

Det är Simon som sköter om kontoret, verkstan och tillverkning av inglasningar på firman.

JS9 (1) (1).jpg

Torbjörn Gustafsson

Projektansvarig

METALLPARTIER

DÖRRAUTOMATIKER

0243 - 20 63 54

JS7 (1).jpg

Andreas Forsman

Projektansvarig

GLAS

0243 - 20 63 52

Styrelseledamot för Glas & Bygg AB. 

 

en av ca 90 st Gesällbrevsglasmästare som finns i landet. Kreativ problemlösare som tycker om att snacka glas och metall!

JS8 (2).jpg

Markus Brolin

Projektansvarig

BYGG 

072-2117309

Styrelseledamot för Glas & Bygg AB.

 

Torbjörn har lång erfarenhet som både projektledare och företagsledare. Expertområden är metallpartier, automatiker och lås.

Projektledare Bygg för Glas & Bygg AB. 

Marcus har efter många år i byggbranschen skapat sig en stor erfarenhet och är mycket noggrann i allt han gör. Ansvarig projektledare för Glas & Bygg ABs alla byggprojekt.

bottom of page